Entrevista a Roberto Dueñas: "A la Copa pot passar qualsevol cosa"


Jaume Bové, 06/02/07 - En la setmana de la Copa, parlem amb Roberto Dueñas de com encara el DKV aquesta competició, i d'altres qüestions.

esportiudigital.com: Roberto, bon dia. En aquest moment de la temporada, com veus a l'equip?

Roberto Dueñas: Bé, de moment estem jugant molts partits a un bon nivell. Estem fent una bona temporada.

Com valores a l'Akasvayu, rival de la Copa del Rei?

Jo crec que és un equip que està jugant molt bé, que té una plantilla molt llarga, i a part d'això la Copa del Rei és una competició molt difícil on pot passar qualsevol cosa.

Quina opinió tens de l'equip en el seu pas per l'Eurolliga?

Aquest any anem a disfrutar i de moment les coses ens estan sortint prou bé, tot i acabar la primera fase amb 3 derrotes.

La teva situació personal, estant de 3r pivot aquí al DKV...t'ha costat molt acostumar-te?

En els últims partits no he jugat, i està clar que m'agradaria jugar com tots els companys, però la situació es aquesta i el que haig de fer és treballar per a tenir el lloc a l'equip i tenir la oportunitat de poder jugar.

Quina valoració fas de la teva etapa gironina?

Bé, doncs el fet d'arribar al primer any va fer que tothom tingués moltes il·lusions en el projecte i semblava que ho guanyaríem tot i això no era bo. Els objectius no es van complir i bé, al final la millor opció va ser marxar d'allà per buscar un nou equip.

Què en penses del Rudy, el líder de la Penya?

Aquest possiblement és l'any en que s'ha consagrat, però tot i això té un marge de millora important. Té 22 anys i per tant, no ha donat el màxim encara.

Per acabar, ens interessaria saber la teva opinió sobre la situació del Pau Gasol, amb els rumors de traspàs i les crítiques de certa gent de Memphis cap a ell.

És evident que la franquícia, pel que sigui, no ha sigut capaç de millorar el seu rendiment, i ell, com és ambiciós, si té la possibilitat d'anar a un equip millor l'aprofitarà.
mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS