Seguiment des de Torí, amb Enric Ribó:  Totes les notícies  -  Vídeos  -  El quadre  -  Els equips  -  Curiositats  -  La ciutat

Curiositats

- 8 són els jugadors catalans que poden guanyar aquesta Copa Uleb: Ricky Rubio, Pau Ribas, Ferran Laviña, Víctor Sada, Marc Gasol, Roman Montañez, Albert Oliver i Albert Miralles.

- Pamesa i Dinamo de Moscou són els dos equips d'aquesta Final a vuit que ja han aconseguit guanyar la Uleb.

- El vigent campió de la competició és el Reial Madrid C.F.

- Els darrers dos campions de la Fiba Cup van ser el DKV Joventut i l'Akasvayu Girona.

- La última fase final europea amb dos equips catalans va ser la del 94 (Penya i Barça).

- El Palavela, el camp de joc, no és sempre una pista de bàsquet sinó que s'utilitza més sovint pel patinatge sobre gel.

- Hi ha 8 ex jugadors de l'ACB en aquesta Final a vuit: Hansen (ex del Tau), Fotsis (ex del Madrid), Vujanic (ex del Barça) al Dinamo de Moscou, Nicevic (ex de l'Unicaja), Drobnak (ex del Girona) i Peker (ex del Tau) al Besiktas, Charles Gaines (ex de la Penya) al Galatasaray i Marko Tusek (ex del Menorca) al Unics Kazan.

- El DKV Joventut-Pamesa viurà un duel de cosins de superestrelles de la NBA: Demond Mallet, cosí de Shaquille O'neal, versus Shammond Williams, cosí de Kevin Garnett.

- Quan la Penya va escollir el nom de Joventut ho va fer en homenatge al Juventus de Torí, la ciutat on es troba per guanyar la Uleb. A més, un dels barris d'aquesta ciutat del Piemonte és diu Vittoria... bones sensacions per la Penya.

- Ruben Douglas es llicenciat en Periodisme i tenia un programa de Televisió als EUA.

- Darjius Lavrinovic va ser acusat de violació, juntament amb el seu germà Krystof, va complir condemna i es va acabar casant amb la víctima.