Seguiment des de Tor´┐Ż, amb Enric Rib´┐Ż:  Totes les not´┐Żcies  -  V´┐Żdeos  -  El quadre  -  Els equips  -  Curiositats  -  La ciutat

Curiositats

- 8 s´┐Żn els jugadors catalans que poden guanyar aquesta Copa Uleb: Ricky Rubio, Pau Ribas, Ferran Lavi´┐Ża, V´┐Żctor Sada, Marc Gasol, Roman Monta´┐Żez, Albert Oliver i Albert Miralles.

- Pamesa i Dinamo de Moscou s´┐Żn els dos equips d'aquesta Final a vuit que ja han aconseguit guanyar la Uleb.

- El vigent campi´┐Ż de la competici´┐Ż ´┐Żs el Reial Madrid C.F.

- Els darrers dos campions de la Fiba Cup van ser el DKV Joventut i l'Akasvayu Girona.

- La ´┐Żltima fase final europea amb dos equips catalans va ser la del 94 (Penya i Bar´┐Ża).

- El Palavela, el camp de joc, no ´┐Żs sempre una pista de b´┐Żsquet sin´┐Ż que s'utilitza m´┐Żs sovint pel patinatge sobre gel.

- Hi ha 8 ex jugadors de l'ACB en aquesta Final a vuit: Hansen (ex del Tau), Fotsis (ex del Madrid), Vujanic (ex del Bar´┐Ża) al Dinamo de Moscou, Nicevic (ex de l'Unicaja), Drobnak (ex del Girona) i Peker (ex del Tau) al Besiktas, Charles Gaines (ex de la Penya) al Galatasaray i Marko Tusek (ex del Menorca) al Unics Kazan.

- El DKV Joventut-Pamesa viur´┐Ż un duel de cosins de superestrelles de la NBA: Demond Mallet, cos´┐Ż de Shaquille O'neal, versus Shammond Williams, cos´┐Ż de Kevin Garnett.

- Quan la Penya va escollir el nom de Joventut ho va fer en homenatge al Juventus de Tor´┐Ż, la ciutat on es troba per guanyar la Uleb. A m´┐Żs, un dels barris d'aquesta ciutat del Piemonte ´┐Żs diu Vittoria... bones sensacions per la Penya.

- Ruben Douglas es llicenciat en Periodisme i tenia un programa de Televisi´┐Ż als EUA.

- Darjius Lavrinovic va ser acusat de violaci´┐Ż, juntament amb el seu germ´┐Ż Krystof, va complir condemna i es va acabar casant amb la v´┐Żctima.