L'escenari

L'escenari de la final a quatre ´┐Żs el Palau Blaugrana, el pavell´┐Ż poliesportiu del FC Barcelona, on juguen les seves seccions de b´┐Żsquet, handbol, hoquei sobre patins i futbol sala.

El pavell´┐Ż, obra dels arquitectes Francesc Cavall´┐Ż i Josep Soteras, va ser inaugurat el 23 d'octubre de 1971, amb un aforament de 5.696 espectadors. La remodelaci´┐Ż feta l'any 1994 va deixar l'aforament en 7.334 persones, quantitat que a l'octubre del 2007 va pujar fins a 7.585 gr´┐Żcies a la darrera reforma. El seu tret t´┐Żcnic m´┐Żs caracter´┐Żstic ´┐Żs la gran c´┐Żpula de prefabricat de formig´┐Ż armat que el cobreix.

Situat al mateix recinte del Camp Nou, l'adre´┐Ża del pavell´┐Ż ´┐Żs al carrer Ar´┐Żstides Mallol, davant del Miniestadi del Futbol Club Barcelona i al costat de la Pista del Gel del Futbol Club Barcelona i les oficines del club.

Al Palau Blaugrana pengen les samarretes d'alguns jugadors llegendaris de les seccions professionals del Bar´┐Ża, a qui el club ha retirat el n´┐Żmero. Per l'equip de b´┐Żsquet s´┐Żn el n´┐Żmero 4 d'Andr´┐Żs Jim´┐Żnez, el 7 d'en Nacho Soloz´┐Żbal, el 12 de Roberto Due´┐Żas i el 15 d'Epi; per l'equip d'handbol, el n´┐Żmero 2 d'´┐Żscar Grau, el 7 d'I´┐Żaki Urdangarin i el 14 de Joan Sagal´┐Żs.

A m´┐Żs de ser l'escenari d'alguns dels episodis m´┐Żs importants de la hist´┐Żria de les seccions del Bar´┐Ża, el Palau Blaugrana va ser la seu de les competicions d'hoquei sobre patins, taekwondo i judo durant els Jocs Ol´┐Żmpics de l'any 1992.

Aquesta ´┐Żs la segona vegada en la hist´┐Żria que el Palau Blaugrana acull la fase final de la m´┐Żxima competici´┐Ż europea d'hoquei patins. En l'anterior ocasi´┐Ż, l'any 1997, el Bar´┐Ża es va proclamar campi´┐Ż.