Antiviolčncia valora les diligčncies obertes a Eto'o per Competició, perň esperarŕ la seva resolució

Agčncies. Publicat el 18-05-2005 a les 13:39.

La Comissió Nacional contra la Violčncia ha valorat en la reunió d'avui les diligčncies obertes ahir pel Comitč de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) pel cas Samuel Eto'o, perň esperarŕ la resolució del comitč abans d'emetre el seu dictamen.

Antiviolčncia va acordar remetre una carta al davanter camerunčs del Barcelona, de la mateixa manera que va fer fa poc amb el lateral brasiler del Reial Madrid Roberto Carlos, que va lliurar una samarreta al líder del grup Ultra Sur José Luis Ochaíta, en quč el renya pels cŕntics que va fer durant l'acte de celebració del títol de Lliga al Camp Nou.

Encara que valora positivament l'acte de penediment de Samuel Eto'o, la Comissió contra la Violčncia lamenta el comportament del Bota d'Or africŕ pels efectes futurs que la seva acció podria provocar.

Samuel Eto'o va repetir en sis ocasions "Madrid, cabró saluda el campi" durant la celebració de la 17 Lliga del Barcelona diumenge passat a la nit al Camp Nou. L'endemŕ, Eto'o va convocar una roda de premsa durant la qual va demanar disculpes al seu exequip: "He escopit en el plat on he menjat", ha dit.

Antiviolčncia valora les diligčncies obertes a Eto'o per Competició, perň esperarŕ la seva resolució�

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 07-04-2007 a les 12:21.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS