Himne del Nàstic
futbol: mundial fifa world cup Ballack Rooney Messi Riquelme Márquez Totti Ronaldinho Kaká Henry Deco Van nistelrooy
noticias: actualidad
galerias de fotos: foto fotografia
videos: camara video
celebración: fiesta rua ruta gps
cobertura: prensa periodicos noticia
camino: resultados estadisticas
heroes: trabajo en equipo directivo
estadio: arquitectura

El Nàstic demana disculpes públiques al Reus

esportiudigital.com (Tarragona). Publicat el 05-06-2006 a les 15:50. Tornar a notícies.

Eren quarts d'onze de la nit d'un 4 de juny del 2006, que passarà a la història per la ciutat de Tarragona. Unes 40.000 persones omplien la plaça de la font quan el jugador valencià del Nàstic, David García, emulant a Eto'o en el seu moment, va deixar anar la frase: "Reus, cabrón, felicita al campeón". Una frase que, si bé va ser aplaudida pels aficionants presents, va indignar, i molt, a la gent de la localitat veïna de Reus, i més tenint en compte que aquest any el club ha baixat de Segona B a Tercera Divisió.

Per aquest motiu, el Gimnàstic de Tarragona ha enviat una disculpa oficial al Club Futbol Reus deportiu, firmada pel director gerent, Xavier Monclús, disculpant-se pels desafortunats comentaris efectuats anit pel jugador David Garcia.

Tot seguit, reproduïm el contingut de la carta:

El Nàstic de Tarragona i, en especial, el seu jugador David García, volen transmetre les seves disculpes al Club de Futbol Reus Deportiu, així com a la Ciutat, pels desafortunats comentaris efectuats pel futbolista en el transcurs de la celebració de l’ascens.

Aquests comentaris van ser fruit dels moments de gresca i eufòria que s’estaven vivint, però no son justificables, i és per això que el Nàstic reitera les seves disculpes a tota la gent, entitats i organismes que s’hagin pogut sentir ofesos.

David García vol expressar el seu penediment, a la vegada que, el Nàstic desitja seguir mantenint les excel·lents relacions existents amb el CF Reus Deportiu, així com col·laborar en tot allò que estigui al seu abast.

El Nàstic demana disculpes públiques al Reus