Himne del Nàstic
futbol: mundial fifa world cup Ballack Rooney Messi Riquelme Márquez Totti Ronaldinho Kaká Henry Deco Van nistelrooy
noticias: actualidad
galerias de fotos: foto fotografia
videos: camara video
celebración: fiesta rua ruta gps
cobertura: prensa periodicos noticia
camino: resultados estadisticas
heroes: trabajo en equipo directivo
estadio: arquitectura

Tarragona surt al carrer per deixar anar l'eufòria

Roger Seró / Tarragona. Publicat el 04-06-2006 a les 09:25. Tornar a notícies.

Més de 10.000 aficionats del Gimnàstic de Tarragona es van congregar ahir a la Plaça de la Font per seguir en directe el Xerez - Nàstic mitjançant una pantalla gegant. Les ganes de festa i la passió de la marea grana no van ser defraudades: el Nàstic va conseguir el punt que li calia i es va assegurar una plaça per jugar la lliga de les estrelles a la temporada 06-07.

Una hora abans de començar l'encontre es respirava ambient d'eufòria a la Plaça de la Font, el lloc per excel·lència de les celebracions de la capital tarragonina. Uns quants centenars de seguidors ja s'havien instal·lat a la zona més propera a la pantalla per no perdre cap detall, les primeres banderes començaven a onejar i els bars de la plaça ja servien les primeres cerveses, activitat que no cessaria fins a ben entrada la matinada.

Crits com "a primera, a primera" o "Barça! Madrid! el Nàstic ja és aquí!" van donar inici a un partit que, tot i ser prou aburrit, no va fer davallar ni els càntics ni l'esperit festiu dels seguidors, que ja començaven a estar ben apretats. Si bé el partit no va posar tanta emoció com la que manifestaven els seguidors del Nàstic, si que alguna jugada del Xerez els va posar l'ai al cor o alguna bona oportunitat del club grana els va fer portar les mans al cap.

Al final 0-0, però l'últim xiulet de l'arbitre va donar un altre inici, el de l'eufòria definitiva; el somni ja era una realitat. La festa es va allargar durant hores a la Plaça de la Font i a la Rambla Vella, i els més valents és van capbussar a la font del centenari.

La propera cita avui a la tarda als carrers de Tarragona, on es rebran els jugadors que circularan en un autobús descapotable fins a l'ajuntament, al balcó del qual de bén segur agraïran a l'afició el seu suport incondicional que han demostrat al llarg de la temporada.

Tarragona surt al carrer per deixar anar l'eufòria
Tarragona surt al carrer per deixar anar l'eufòria
Tarragona surt al carrer per deixar anar l'eufòria
Tarragona surt al carrer per deixar anar l'eufòria