Himne del Nàstic
futbol: mundial fifa world cup Ballack Rooney Messi Riquelme Márquez Totti Ronaldinho Kaká Henry Deco Van nistelrooy
noticias: actualidad
galerias de fotos: foto fotografia
videos: camara video
celebración: fiesta rua ruta gps
cobertura: prensa periodicos noticia
camino: resultados estadisticas
heroes: trabajo en equipo directivo
estadio: arquitectura

Un estadi nou de 1a

El Nàstic i l'Ajuntament de Tarragona van fer públic el mes passat un acord per a la construcció d'una nova ciutat esportiva al barri de Campclar, que inclourà un nou estadi per al primer equip de futbol.

El Nou Estadi, construït l’any 1972, ha quedat obsolet en capacitat, seguretat i accessos, tot i les moltes remodelacions fetes. Així doncs, el nou camp del Nàstic, que es preveu que pugui ser inaugurat d'aquí a dues temporades, guanyarà 4.000 espectadors fins arribar a les 16.600 localitats (10.000 cobertes) i serà el gran referent d'una nova ciutat esportiva de 360.000 metres quadrats, amb quatre camps d'entrenament, dos de futbol 7, un edifici de serveis i un gran aparcament amb capacitat per a 2.500 vehicles.

Aquest nou complex costarà uns 20 milions d'euros, que es pagaran amb les plusvàlues que es generin amb la requalificació de l’actual Nou Estadi, els dos camps d'entrenament i el pàrquing adjacent. Aquestes instal·lacions, a 700 metres del mar, estan en una zona amb grans expectatives immobiliàries, prop de Terres Cavades i la Budallera i a tocar de l'Arrabassada, el barri que ha crescut més de la ciutat els últims anys. Tot i que l'any 1994 l'Ajuntament de Tarragona va comprar al Nàstic el Nou Estadi per uns 200 milions de pessetes, el contracte ja va preveure que el club ingressaria la meitat dels diners d'una hipotètica requalificació, que ara invertirà en la nova ciutat esportiva i de la qual en serà propietari en la part proporcional.

El Nàstic tindrà d'aquí 2 temporades un estadi nou a Campclar

El Nàstic tindrà d'aquí 2 temporades un estadi nou a Campclar

El Nàstic tindrà d'aquí 2 temporades un estadi nou a Campclar

El Nàstic tindrà d'aquí 2 temporades un estadi nou a Campclar