30 anys després, el Granollers disputa la Recopa d'Europa

Agències. Publicat el 01-10-2005 a les 00:17.

El BM Granollers torna a la Recopa la temporada que es celebra el trenta aniversari d'aquell títol aconseguit pels Vallesans l'any 76 i que va suposar el primer gran èxit de l'handbol Espanyol.

Aquest diumenge a partir de les 13:00 hores al Palau Olímpic els de Manolo Montoya reben el Pfadi Winterthur de Suïssa en la primera el.liminatòria de l'edició d'enguany.

L'equip Granollerí podrà comptar amb la participació de Marco Krivokapic, que es va perdre l´últim partit de lliga per sanció mentre que Raúl Campos també estarà a disposició de Manolo Montoya.

El tècnic Vallesà no se'n refia de l´equip Suïss al que considera "un conjunt dur amb dos o tres jugadors que tenen molt bones maneres".

D'altra banda el porter i jugador que està cridat a ser decissiu en els dos partits, Vicente Àlamo reconeix estar " Molt il.lusionat perquè és el segon any consecutiu que juguem a Europa i també suposa un al.licient important el fet que faci trenta anys d´aquell títol del 76". Àlamo té clar quines poden ser les claus de l'el·liminatòria: "Jo vull que el nivell de l´equip, sobretot en l´aspecte defensiu, sigui el mateix que a la lliga Asobal. Si el nivell defensiu és bó, el porter habitualment acompanya. Hem d´intentar estar al cent per cent en tots els aspectes".

Per la seva banda el President del BM Granollers, Juanma Pérez Ortiz se sent molt orgullòs de viure com a màxim mandatari aquesta primera experiència a la Recopa. "Jo crec que suposa, sobretot, refermar la categoria d'aquest club. Jugar a Europa vol dir que has estat entre els millors de la teva lliga i si aquesta és l'Espanyola que és de tant nivell i tant equilibrada i tant igualada....vol dir que ho has fet molt bé Classificar-se per Europa vol dir quelcom més que només el pur número ordinal de la posició que has ocupat".

Finalment cal recordar que abans del partit d´aquest diumenge es guardarà un minut de silenci en memòria del soci número 1 del club Lluís Sitjes Ballescà que va morir el passat 26 de setembre a l´edat de 81 anys.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 07-04-2007 a les 12:21.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS