A per l'altra final

Marc Fontrodona. Publicat el 28-04-2006 a les 16:09.

El Winterthur F.C.Barcelona juga aquest vespre (20:30h TV3 / La2) el partit que el pot classificar per la final de la Final a Quatre.

Els blaugrana s'enfrontaran a un CSKA Moscú favorit en les apostes. Els russos afronten el partit sense el seu jugador principal, Andersen, probablement el millor 4 d'Europa fins la lesió. Si bé Ivanovic pensa que " són més perillosos sense Andersen ", Messina diu que " en el CSKA veiem aquesta situació justament al revés ". Pel què fa al vencedor, Juan Carles Navarro diu " prefereixo jugar malament i que guanyi l'equip " i recorda que a Barcelona 2003 tampoc eren els favorits.

Els blaugrana venen de guanyar al Manresa en lliga i d'eliminar al Reial Madrid a quarts en 3 partits èpics ajudats per la màgia del Palau. No obstant, avui només rebran el suport dels 900 aficionats desplaçats, per 1700 del TAU, 2600 del CSKA i 9000 dels aficionats israelites del Macabbi, que s'han fet amb tota la revenda. Tot i el color groc de les grades, els blaugrana arriben en un bon moment i pensen donar-ho tot abans de tornar a Barceloan amb les mans buides.

Abans, s'enfrontaran TAU Vitòria i Macabbi de Tel-Aviv a les 17:30h. per La2

A per l'altra final

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 23-10-2006 a les 16:17.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com