Abona't a la lluita! El Ricoh Manresa presenta el pla d'abonaments

Agències. Publicat el 19-05-2005 a les 19:24.

El Ricoh Manresa posa avui en marxa la nova campanya d'abonaments per a la temporada 2005/06. Ho fa amb una imatge novedosa i atractiva, i amb la clara intenció de posar les màximes facilitats als actuals i als futurs socis.

ABONA'T A LA LLUITA

Aquest és el lema de la nova campanya d'abonaments. En aquesta proposta a banda d'oferir els nous preus, ofertes i promocions per renovar o donar-se d'alta per la propera temporada, han aprofitat per posicionar l'entitat en front de l'ACB deixant constància dels seus valors i objectius.

Per assolir aquest segon objectiu (posicionar l'entitat), han treballat en dos àmbits: la imatge i el missatge.

Imatge.

Queda plasmada en el desafiament que proposa un personatge petit però valent i decidit, que mira sense complexes el seu voltant, o el que és el mateix, una ACB gegant i poderosa que no pensa posar-li les coses fàcils. És, com no podia ser d'una altra manera, la metàfora d'un club petit en pressupost però capaç d'afrontar grans reptes com és el RICOH Manresa. Aquest desafiament queda reforçat amb el crit: "a que sí!"

Missatge.

S'estructura en tres idees bàsiques: la lluita, la pertinença al "club selecta de l'ACB" i els reptes i il·lusions, juntament a una necessitat: el suport de la gent de la Catalunya Central. Com no podia ser d'una altra manera aquest missatge s'ha posat en "boca" del seu capità en Ferran Laviña, en una situació de joc on es deixa palès l'esperit de lluita i superació de l'equip i de l'entitat.

Què cal fer per renovar o abonar-se?

Com ja es va fer la temporada passada, s'enviarà a cadascun dels abonats una carta personalitzada a casa a través de la qual es comunica que el club efectuarà la renovació automàtica de l'abonament. Aquesta mantindrà la modalitat i el termini de pagament que el soci va triar la temporada passada. En el cas que l'abonat desitgi efectuar algun canvi o no renovar el carnet, només caldrà que truqui a les oficines del club. A més, aquells abonats que l'any passat van fer el pagament en efectiu, podran domiciliar el pagament amb un sola trucada.

Pel que fa a les persones que no són abonades, poden passar a ser-ho donant-se d'alta a través de la pàgina web (www.ricohmanresa.com) o bé trucant al telèfon 93.872.15.03 (àrea d'abonats). Abans de començar la temporada 2005/06, tothom que hagi renovat o adquirit un abonament rebrà al seu domicili el carnet corresponent, el qual enguany estrenarà disseny.

Té avantatges ser dels primers?

Sí! Donar-se d'alta o renovar l'abonament fins al 3 de juny suposa un descompte del 5% sobre el preu total. A partir d'aquest dia, i fins a l'1 de juliol, el descompte serà del 3%.

A més…

El club continua amb la "promoció familiar", que la temporada passada va tenir una molt bona acollida. Es tracta d'efectuar un descompte del 30% a tots aquells nens i nenes (de categoria base), el pare i la mare dels quals siguin abonats. També continuen vigents els abonaments especials en categoria veterà (a partir de 65 anys - 220 euros la tribuna) i baby (de 0 a 4 anys - 10 euros). La resta de categories mantenen els mateixos preus de la temporada 2004/05, amb l'increment corresponent de l'IPC.

Seguim creixent

El Bàsquet Manresa ha viscut el seu millor any pel que fa a l'assistència de públic al Nou Congost, la qual cosa s'ha traduït en una brillant temporada de l'equip en els seus partits a casa. Enguany s'ha arribat al ple absolut en 9 dels 17 partits disputats al Congost, i en la resta s'ha rondat una mitjana superar al 90% d'ocupació. Si ens referim als socis, el Ricoh Manresa supera ja els 3.500; en té, en concret, 3.524. Aquest increment de més del 6% respecte els 3.314 de la temporada 2003/04 suposa un motiu d'orgull per al club, i alhora permet ser optimista de cara a la temporada vinent, en la qual es pretén arribar als 3.700.

Abona't a la lluita! El Ricoh Manresa presenta el pla d'abonaments

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS