Acord entre el FC Barcelona i el Club Voleibol Barcelona

esportiudigital.com. Publicat el 08-09-2005 a les 21:55.

El Barça i el Club Voleibol Barcelona han signat un acord de col·laboració per a una temporada més. L'equip s'anomenarà CVB Barça i la categoria sènior competirà a la Primera Divisió Nacional.

L'acord entre les dues entitats, un dels més representatius de la ciutat, prové de la temporada 2004-05 i va ser molt ben rebut per l'equip femení del CV Barcelona. D'aquesta manera, el FC Barcelona va cedir la seva marca al club i actualment es pot veure com totes les seves categories competeixen amb els colors del Barça.

El directiu encarregat de l'Àrea Jurídica i de seccions no professionals del club, Josep Cubells, i el president del Club Voleibol Barcelona, Ferran Picas, han estat els encarregats de signar aquest conveni, en un acte que s'ha celebrat avui al Palau Blaugrana.

Cubells ha explicat que l'ampliació d'aquesta col·laboració entre les dues entitats "és degut al bon funcionament del conveni de l'any anterior, i el bon paper del grup sènior de l'equip, que ha pujat a Primera Divisió Nacional". El directiu blaugrana ha explicat que "els objectius marcats, que són la promoció de l'esport femení i del voleibol en concret, van endavant". D'altra banda, Ferran Picas ha mostrat el desig que aquest conveni continuï augmentant any rera any, i ha agraït el compromís del FC Barcelona "perquè està jugant fort amb nosaltres".

Club Voleibol Barcelona

El Club Voleibol Barcelona està format per un grup de 60 o 70 noies que competeixen en les categories de sènior, juvenil, cadet i infantil A i B. L'equip competeix i s'entrena a les instal·lacions del Pavelló de l'Illa de Barcelona. El president del club considera aquestes instal·lacions com "la nostra seu social i esportiva, i tan bon punt el FC Barcelona pugui ens traslladarem a un altre lloc". Cubells ha afegit que una possibilitat seria la nova ciutat esportiva Joan Gamper.

Acord entre el FC Barcelona i el Club Voleibol Barcelona

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 18-10-2006 a les 20:08.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com