Al Plus Pujol només li val la victòria

esportiudigital.com / Lleida. Publicat el 04-03-2005 a les 18:00.

Malgrat la mala ratxa que travessa l'equip aquesta temporada i trobar-se en l'última posició a tres victòries de la salvació, l'equip vol demostrar que encara segueix viu i amb possibilitats d'arribar a les últimes jornades per lluitar per la permanència.

Per al partit de demà davant del Leche Río Breogán s'espera que l'equip obtingui un triomf que no s'aconsegueix en el Barris Nord des del 27 de novembre, la qual cosa ha portat al Plus Pujol fins a la part més baixa de la classificació. A més, existeix el precedent de la primera volta, en què els lleidatans van aconseguir imposar-se al conjunt de Lugo al seu pavelló per 72 a 80.

Finalment, el tècnic ha elegit a Derrick Alston perquè formi parella amb Dickey Simpkins en el perímetre ja que "veient com està un i l'altre és clar que els dos tenen problemes, però Derrick ha mostrat una excel·lent predisposició per jugar aquest partit i la seva compenetració amb Simpkins és més gran". A la baixa de Bramlett s'uneix la més que possible d'Alberto Angulo ja que, malgrat que estarà a la banqueta, la seva participació està gairebé descartada.

En la roda de premsa després de l'entrenament d'avui, el tècnic del Plus Pujol ha lamentat que l'equip se situï en desavantatge al marcador ja en els primers minuts de partit. "El que no és normal és que et passis moltes hores treballant durant la setmana i que després als tres minuts tiris el partit. És per dir-nos tontos a tots a la cara. Cal sortir sense tanta tensió i fer el que entrenem, ja que treballem a un bon nivell i el que busco és que l'equip pugui arribar a jugar algun dia com entrena".

El Leche Río Breogán visita Lleida en el moment més dolç de la temporada, ja que ve d'imposar-se al FC Barcelona i ha aconseguit guanyar set dels últims nou partits. Això es deu, en gran part, gràcies a les brillants actuacions que ha signat el jugador estrella de la plantilla, Charlie Bell, qui registra una mitjana de més de 30 punts per partit.

D'ell ha parlat també Paco García i ha dit que "es tracta d'un jugador desequilibrant, però intentarem defensar-lo de la millor manera possible, encara que som conscients que es jugarà molts tirs i és difícil parar-lo".

Enquesta entre el públic

Els aficionats que demà acudeixin al pavelló Barris Nord podran respondre a una enquesta elaborada per la Universitat de Lleida i el Lleida Bàsquet amb l'objectiu de conèixer el perfil de les persones que vénen a presenciar els partits del Plus Pujol. En total es plantegen 20 preguntes com ara per què li agrada el bàsquet, quin mitjà de transport utilitza per venir al pavelló o a quants partits ha faltat aquesta temporada i per què. El club espera comptar amb la col·laboració de totes aquelles persones que siguin requerides de la seva atenció per contestar les preguntes del formulari i així conèixer més de prop els seus costums i inquietuds sobre l'entitat.

Sorteig en benefici de la Síndrome de Down

Una altra de les iniciatives que es durà a terme durant el partit de demà té un marcat accent solidari. L'Associació de la Síndrome de Down sortejarà, entre totes aquelles persones que col·laborin comprant paperetes, una samarreta i una pilota de bàsquet signada per tots els jugadors del primer equip. Al mateix temps, es posaran a la venda diferents productes de l'Associació, que cada any és present en algun dels partits que el Plus Pujol juga a casa.

Al Plus Pujol només li val la victòria

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 06-11-2006 a les 17:41.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com