Albertini, exjugador de l'Atlètic i del Barça, es retira del futbol

Agències. Publicat el 05-12-2005 a les 20:54.

L'italià Demetrio Albertini, que va militar els últims anys a l'Atlètic de Madrid i al Barcelona, ha anunciat avui a Milà la seva intenció de deixar el futbol en actiu.

"Després de tants anys, després d'haver donat la meva vida per aquest esport, després de tantes victòries i derrotes amb les quals he format el meu caràcter, deixo el futbol perquè tinc nou estímuls, que faré amb la mateixa passió que sempre m'ha acompanyat", explica.

Tot i això, Demetrio ha dit que no es desvincularà del futbol, ja que la seva intenció és preparar-se per convertir-se en entrenador en un futur. "Em prepararé per millorar aquest esport perquè després de dedicar-hi una vida, crec que és inevitable estudiar per ser entrenador", ha assenyalat.

Així, Albertini, que va néixer el 23 d'agost del 1971 a Besana Brianza, penja les botes, després d'haver triomfat al futbol italià, a les files de l'AC Milan on va militar 14 temporades, amb 5 'scudetti', una Copa d'Europa, 2 supercopes d'Europa i 3 supercopes de la Lliga.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS