Anglaterra aconsegueix una victòria per la mínima (1-0) davant de Paraguai

Marc Deiros. Publicat el 10-06-2006 a les 17:07.

Anglaterra aconsegueix els seus primers tres punts després de derrotar per la mínima (1-0) a la selecció de Paraguai.

El partit no ha trigat en posar-se favorable a la selecció dirigida per Eriksson ja que en el minut 2, Beckham ha tret una falta i Gamarra, defensa de la selecció dirigida per Aníbal Ruiz, ha rosat la pilota i aquesta ha acabat entrant al fons de la porteria de Paraguai, que per la seva desgràcia ha vist com el porter tenia que ser substituït al lesionar-se en la mateixa acció. Bobadilla ha entrat per Villar.

El partit ha seguit la mateixa dinàmica durant tota la primera meitat. Anglaterra enviant pilotes llargues cap a Crouch i aquest pentinant-les cap a Owen per que aquest aprofites la seva velocitat.

L'única ocasió de Paraguai ha arribat al minut 42 quan Valdez ha enganxat un fort xut que ha sortit ben aprop del pal dret de la porteria de Robinson. Amb el resultat de 1-0 s'ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha estat ben diferent. Paraguai ha sortit del vestidor amb esperança i ganes de endur-se el partit mentre que la selecció anglesa ha sortit confiada. Les ocasions s'anaven alternant a les dues porteries però sense materialitzar-se en gol. El partit ha acabat amb 1-0 i amb Anglaterra sumant els seus primers tres punts.

Anglaterra: Robinson, Neville, Ferdinand, Terry, Ashley Cole, Lampard, Gerrard, Beckham, Joe Cole, Crouch i Owen.

Paraguai: Villar, Caniza, Càceres, Gamarra, Toledo, Paredes, Acuña, Riveros, Bonet, Valdez i Santa Cruz.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS