Aquesta nit engegen els playoff de l'Ok lliga

Sergi Sabaté. Publicat el 28-04-2006 a les 11:50.

Després d'una intensa fase regular on el Barça Sorli-discau, un any més, es va proclamar campió de lliga, la competició continua en marxa, ara en la fase més decisiva que mai, perquè s'hi juguen les posicions europees.

D'aquests partits, el que obrirà la jornada serà el duel entre el Barça (primer de la lliga regular) i el Maçanet (vuité). Els gironins van classificar-se pels playoff suspirant, en la última jornada, desbancant al Liceo.
Els blaugrana són clars favorits, igual que el Vic, que avui rep al Tenerife (21.30 h.), al que aquesta temporada ja va guanyar a la copa del Rei.

Precisament la classificació de la fase regular va determinar el duel entre el Reus (segon) i el Noia (setè), que avui (21.30 h.) i el diumenge (19.30 h.) s'enfrontaran en el pavelló de Reus com un aperitiu del partit que divendres que ve protagonitzaran a Torres Novas (Portugal) en la primera jornada de la 'final four' de la Lliga Europea. Aquesta temporada, Reus i Noia s'han trobat fins a quatre vegades, dues en la OK Lliga i dues en la fase regular de la Lliga Europea.

El duel entre l'Igualada i el Vilanova (21.30 h.), subcampeón de la Copa CERS, és potser el més equilibrat pels precedents d'aquesta temporada -una victòria per a cadascú-, encara que els del Garraf tenen dues destacades baixes per sanció, les de Grasas i Delriu.

ELS PARTITS

21.00 h. FC Barcelona-Astralpool Maçanet (JC Pérez-A.De la Hera)
21.30 h. Alnimar Reus Deportiu - Noia Freixenet (Galan i Pernas)
21.30 h. Roncato Patí Vic - Cemex Tenerife (A.Garrote-I.Sanz)
21.30 h. Hormipresa Igualada - Vilanova l'Ull Blau (J.Molina-A.Gómez)

Aquesta nit engegen els playoff de l'Ok lliga

Aquesta nit engegen els playoff de l'Ok lliga

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS