Arnold té les portes obertes

Marc Fontrodona . Publicat el 13-04-2005 a les 17:50.

El jugador del DKV Joventut Jamie Arnold, s'ha vist implicat en 2 incidents darrerament davant els quals el club ha decidit deixar-li la porta oberta per marxar.

Tot va començar després de les lesions que havia sofert el pivot. Aquestes li han impedit aconseguir regularitat en el seu joc i per tant, a jugar menys minuts. Doncs aquesta decisió del tècnic no la ha pait gaire bé l'americà i ja en un entrenamen es va barallar amb un company de l'equip.

El segon incident el protagonitzà en el descans del partit contra el Granada, el pivot titular Jesse Young es va veure indisposat per jugar la segona part, Aíto li va dir a Arnold que el supliria però aquest s'hi va negar fins que va canviar d'opinió un cop avançat el tercer quart amb l'incident ja montat.

Ara que l'entrenador verdinegre sembla haver trobat la regularitat sense Jamie Arnold, aquest podria ser sancionat pel club i veure com se li obren les portes per marxar-ne. Si es consumés la seva baixa, el club optaria per fitxar un pivot que aportés sobretot punts.

UN 50% MÉS D'ASSISTÈNCIA

La bona ratxa, 11 de 12 victòries de la Penya, ha fet que l'assistència al Pavelló Olímpic de Badalona s s'incrementés en un 50% respecte a la primera volta.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 17:39.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS