Arrenca el Mundial 2006 amb un Alemanya - Costa Rica a Munic

Marc Deiros. Publicat el 09-06-2006 a les 09:57.

Ha arribat l'hora de la veritat, 32 seleccions amb un mateix objectiu lluitaran entre elles per fer-se amb el Mundial i per consegüent amb la Copa del Món, si bé només es podrà endur una rèplica. Avui arrenca la 18a edició de la Copa del Món, en l'estadi Allianz Arena de Munic. Abans de que comenci el primer partit, a dos quarts de cinc, està prevista la cerimònia inaugural.

Alemanya - Costa Rica (18:00h La Sexta/Cuatro)

L'amfitriona, Alemanya, disputarà el partit inaugural envers la selecció de Costa Rica amb la important baixa del capità alemany, Michael Ballack. La selecció actualment dirigida per Klinsmann entra en totes les travesses per situar-se entre les quatre millors seleccions del món i avui té la oportunitat de demostrar que així pot ser, si bé juga amb una selecció que encara no s'ha fet amb un lloc entre les de més renom.

Polònia - Equador (21:00h La Sexta)

Les dues seleccions no estan passant el seu millor moment i buscaran una victòria per calmar l'ambient en els respectius països. Els polonesos estan enfadats amb el seleccionador ja que aquest ha prescindit del porter del Liverpool, Dudek i el màxim golejador en la fase de classificació, Tomasz Frankowski, dos dels pesos pesants de la selecció. Per altre banda tenim la selecció d'Equador que sembla que no troba el seu estil de joc i els plantejaments dels partits que fa el seleccionador són constantment qüestionats.

Arrenca el Mundial 2006 amb un Alemanya - Costa Rica a Munic

Arrenca el Mundial 2006 amb un Alemanya - Costa Rica a Munic

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 21:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS