Arrenca el Planet futbol 06', que es preveu com el més espectacular

Sergi Sabaté. Publicat el 19-04-2006 a les 09:45.

Aquest migdia s'inaugura a Fira de Barcelona la tercera edició de Planetfutbol, el Saló Internacional del Futbol més important del món. L'acte se celebra a les 11.00 hores al camp de futbol número u que està situat a l'Avinguda Reina María Cristina.

Franz Beckenbauer, el president del Comitè Organitzador del Mundial d'Alemanya 2006, serà l'encarregat de realitzar el servei inaugural de Planetfutbol.

L'acompanyaran destacades personalitats del món esportiu, però també de l'àmibt econòmic i polític com Josep Bargalló, Jaume Llauradó, Ernest Benach, Joan Clos, Jaime Lissavetzky, Rafel Niubó, Jordi Roche, Joan Laporta, Miquel Valls, Josep Lluís Bonet, Alain Lemieux i Pere Alcober, entre d'altres. Després d'aquest acte i dels parlaments, Beckenbauer i la resta d'autoritats polítiques i esportives realitzaran una primera visita al Saló.

A partir d'aquell moment la fira obrirà portes al públic en general. En aquesta edició, la tercera que se celebra a Barcelona, es preveu un gran èxit de públic, i de gran participació en la gran quantitat d'actes que s'han organitzant. El preu de les entrades és de 10 euros, fins divendres, i de 12 euros per aquells qui visitin la fira al cap de setmana. Aquests preus inclouen una pilota de futbol exclusiva de la fira.

Arrenca el Planet futbol 06', que es preveu com el més espectacular

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS