Barça i Espanyol busquen avui el passi definitiu a quarts en la Copa

esportiudigital.com. Publicat el 11-01-2006 a les 13:52.

Els dos equips catalans de primera divisió busquen aquest vespre el passi a quarts de final de la Copa del rei, en el partit de tornada de l'eliminatòria de vuitens.

El partit del Barça, que hauria de començar a les 21:30, perilla a aquesta hora ja que encara l'equip visitant no ha pogut viatjar a Barcelona per la boira. L'expedició del Zamora porta des de les 9 del matí a l'aeroport de Salamanca pendent de poder sortir, i amb la possibilitat de viatjar fins a Valladolid per agafar un altre avió. Sigui com sigui el partit no podrà ser ajornat, i si el Zamora no arribés a temps se li donaria el partit per perdut, per 3-0, tot i els esforços del seu president, que ja s'ha posat en contacte amb la Federació.

Si aquest entrebanc finalment se soluciona, el Barça afronta el partit amb la màxima humiltat però amb la tranquilitat de l'1-3 de l'anada. Frank Rijkaard no ha convocat a bona part dels titulars, i presentarà un equip de circumstàncies, però ahir ja va demanar públicament la màxima concentració per resoldre l'eliminatòria sense complicacions. El partit presenta també l'alicient de seguir la ratxa de victòries, en la que seria la setzena consecutiva, i el tècnic holandès del Barça vol evitar la relaxació en el seu equip.

L'Espanyol, per la seva part, s'enfronta a partir de les deu al Getafe a Montjuïc l'Espanyol-Getafe, amb la renda del 0-1 de l'anada. El seu entrenedor, Lotina, no es fia del Getafe, i ja ha avisat que "la condició de favorit és fictícia i s'ha de treballar, i molt, sobre el terreny de joc". El tècnic ha confirmat que alinearà un onze mixte de titulars i suplents.

Actualització 16:41 El F.C.Barcelona informa que la expedició del Zamora ha sortit en autocar cap a l'aeroport de Valladolid a les 16:00 hores, d'on espera poder agafar un vol cap a Barcelona.

Actualització 18:35 El F.C.Barcelona informa que l'expedició del Zamora ha pogut finalment agafar un vol a l'aeroport de Valladolid amb destinació Barcelona, que s'ha enlairat a les 18:15 d'aquesta tarda. L'arribada a El Prat s'espera per a les 19:30, i tot sembla indicar que la celebració del partit no corre cap perill.

Actualització 19:48 El Zamora C.F. ja ha aterrat a Barcelona, passades les 8 menys 20 de la tarda. A l'arribada, l'entrenador Raul Gonzalez ha explicat que "el vol ha anat b" però "portem aixecats des de les 6". "No son les millors condicions, perque despres un dia accidentat pendents del viatge ara anem directament cap al terreny de joc", deia el tècnic del Zamora. "No és la millor situació per afrontar el partit", ha afegit.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS