Barça i Vic tancaran els quarts de final de la copa en una possible final anticipada

Sergi Sabaté (Alcoi). Publicat el 02-03-2007 a les 07:27.

Barça Sorli-Discau i Roncato Vic disputaran el darrer partits dels quarts de final de la Copa del rei d'hoquei patins (21:30 hores). La competició, que es disputa a Alcoi i des d'ahir ja té els dos primers semifinalistes, Reus i Noia, també depara per avui un duel entre el Viva Habitat Blanes i el Liceo Vodafone.
Però el partit entre els de Barcelona i el d'Osona sembla, a priori, el més interessant de tota la ronda. Es veuen les cares els dos equips de la lliga espanyola que a finals d'aquest mes es trobaran a la final four de la lliga europea. El Barça, l'equip més golejador de la OK Lliga, contra la defensa vigatana, que és, amb el seu porter Sergi Fernández, el menys golejat de la competició. El Vic, l'únic equip que en aquesta temporada ha sigut capaç de derrotar als de Quim Paüls. Tots aquests al·licients fan preveure que el d'aquesta nit sigui un partit molt obert on qualsevol errada es pot pagar molt cara, de manera que la incertesa perdurarà fins al final dels cinquanta minuts.
Però en el matx previ a aquest, Blanes i Liceo buscaran també una plaça per les semifinals (19 hores). Els gallecs tornen a ser aquesta temporada un equip fort, com el que precissament va guanyar la copa fa tres temporades a Jerez. Tot i així, els catalans els hi pensen posar les coses difícils, i Quim López ja adverteix que el seu equip és capaç de donar la campanada.

Barça i Vic tancaran els quarts de final de la copa en una possible final anticipada

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 03-04-2007 a les 13:14.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS