Barça TV presenta el reportatge 'El món en un partit. Barça-Madrid'

FC Barcelona. Publicat el 28-03-2006 a les 12:50.

Aquest programa de 60 minuts ens mostra una mirada inèdita de l'últim Reial Madrid-FC Barcelona (0-3) de la primera volta del Campionat de Lliga. Ho fa des de set òptiques diferents: Burkina Fasso, Egipte, Finlàndia, Japó, els Estats Units, l'Argentina i a l'estadi Santiago Bernabéu.

Situats en aquests escenaris, el reportatge presenta les reaccions que arreu genera el clàssic. Són set visions individuals de diferents socis del FC Barcelona. Aquest 'El món en un partit. Barça-Madrid' també és una reflexió sobre la globalització al món del futbol i el moviment que aquesta rivalitat genera a la nostra societat, des del punt de vista socioeconòmic i mediàtic. Rituals als temples japonesos, concursos de futbol a l'Àfrica, teatres argentins, catalans al Bernabéu o les piràmides d'Egipte són algunes de les guies que ens ajudaran a conèixer com es viu aquest partit arreu del món.

L'emissió d'aquest programa es farà aquest dimecres, a les 20 hores, dijous a les 18'30 i divendres a les 14. Dissabte es farà una última reemissió a les 19 hores.

Barça TV presenta el reportatge 'El món en un partit. Barça-Madrid'

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 21:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS