Bartomeu desmenteix Laporta i demana que es donin a socis les entrades que li han ofert

esportiudigital.com. Publicat el 09-05-2006 a les 19:54.

L'ex-directiu blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha fet arribar als mitjans de comunicació una carta on expressa el seu descontentament i desmenteix unes declaracions de Joan Laporta. El president blaugrana, firmava anit, al programa Tu Diràs de RAC1, que havia enviat un fax ahir mateix a ex-directius blaugrana per tal de convidar-los a la final de París.

Fruït d'aquestes paraules, aquests directius han negat que ahir rebéssin el mencionat fax, si bé és cert, però, que l'han rebut al llarg del dia d'avui. Per aquest motiu, l'ex-responsable de la secció de bàsquet del club ha enviat una nota on creu que Laporta només buscava un "benefici mediàtic personal" i demana que les entrades que haurien de ser per a ell, les destinin a aquells socis que no van sortir afortunats del sorteig.

A continuació, us reproduïm el text ÍNTEGRE del comunicat de Josep Maria Bartomeu:

Barcelona, 9 de Maig 2006

Davant les declaracions efectuades ahir, dia 8 de maig, pel President del F.C. Barcelona Joan Laporta en les que comunicava que ahir mateix havia enviat un fax convidant a la final de Paris als ex-directius que varem dimitir, manifesto que aquest fet és absolutament fals.

Tant jo com els meus companys hem rebut el fax del club aquest matí entre les 10 i les 12h.

Considero inacceptable jugar amb el tema de les entrades de la final de Paris, perseguint obtenir un benefici mediàtic personal, doncs un gran nombre de socis i afeccionats no podran assistir-hi per no tenir-ne una.

Per aquest motiu, i després de consensuar-ho amb els ex companys de Junta, hem demanat per carta al Sr. Laporta, que disposi d'aquestes entrades per els primers socis a partir de la sol·licitud número 16.740, que va ser la última del tall del sorteig.

Josep Maria Bartomeu

Soci 21.479

Bartomeu desmenteix Laporta i demana que es donin a socis les entrades que li han ofert

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 21:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS