Belletti millorarà el seu contracte després del gol de la Champions

esportiudigital.com. Publicat el 19-07-2006 a les 23:17.

Al defensa del Barça, Juliano Belletti, autor del gol al minut 81 que va valer la segona lliga de campions a Paris, li ha canviat la vida des d'aquell moment. Abans de la final, era un dels futbolistes que es club es plantejava donar-li la baixa si arribava una bona oferta per ell, en canvi ara s'ha convertit en un dels intransferibles de l'equip.

El propi Belletti reconeixia que la seva vida "ha canviat a millor". "Des d'aquell dia la gent em para pel carrer per donar-me les gràcies i per dir-me que sóc el responsable del dia més feliç de la seva vida", afirmava el lateral brasiler.

Gràcies a tot això, el jugador anunciava que el mes que ve el seu germà i representant "es reunirà amb Txiqui per parlar d'una millora contractual".

D'altra banda, i en referència a possibles incoroporacions a la defensa blaugrana, Belletti no està preocupat perquè confia en les seves possibilitats i confirmant que qualsevol nou jugador serà benvingut: "Si venen jugadors amb qualitat seran importants per l'equip".

El jugador afronta d'aquesta manera una gran temporada on voldrà superar més rècords i guanyar encara més títols que la passada campanya, on el seu primer gol oficial amb la samarreta blaugrana va suposar guanyar la segona Champions en la història del club.

Foto:fcbarcelona.cat

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 25-10-2006 a les 12:05.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com