Blai Carda: 'La pressió serà pel Reus', a la primera semifinal

Sergi Sabaté (Alcoi). Publicat el 02-03-2007 a les 02:25.
Etiquetat a hoquei-patins copa-rei.

Amb la primera semifinal de la Copa del Rei decidida, que enfrontarà Alnimar Reus Deportiu i Noia Freixenet, el tècnic del Noia Freixenet, Blai Carda, creu que “El partit d’ahir no serveix com a referent. Per nosaltres era més difícil aquest partit que el de dissabte. Nosaltres avui erem favorit, som el segon equip màxim golejador de la lliga i no és d’extranyar que haguem fet cinc gols avui i crec que en aquest sentit tenim un punt de pressió. El partit del Reus és diferent, perquè ells són favorits i si s’escurçen les diferències les nostres opcions també pugen”. La contundència de Carda fa que els del Baix Camp hágin d’assumir aquest punt de favorit, en el que s’espera que sigui un partit vibrant.

Tot i així, respecte al partit davant l’Alcoi, Carda opina que “sabiem que, com passa en aquests partitsm un avui estaria a casa i l’altre no hauria fet res, i hem fet un pas important per seguir aquí”, i considera ”senzill” aquest primer tràmit superat, afirmant que la clau ha estat la bona primera part del seu conjunt.
Respecte el joc dels dos conjunts, el tècnic pensa que “hi ha diferència entre els dos equips. Això nosaltres ho sabiem. També sabiem que malgrat tot era un partit trampa perquè ells jugaven a casa, amb l’afició i molt motivats. Normalment quan els partits són a vida o mort es redueixen aquestes diferències entre equips, però crec que teniem un cert avantatge”

En canvi, l’entrenador de l’Alcoi, Diego Mir, ha criticat l’actuació arbitral, afirmant que els col•legiats han “influit molt” en el resultat.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 11-03-2007 a les 21:42.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS