Bodiroga marxa del Barça

esportiudigital.com. Publicat el 10-06-2005 a les 14:11.

Dejan Bodiroga ha anunciat aquest migdia la seva marxa del F.C.Barcelona.

Bodiroga acaba contracte al final d'aquesta temporada i va iniciar contactes amb la directiva que es van interrompre fa cinc mesos sense que, segons ha explicat el jugador, s'hagin restablert.

El serbi ha assegurat que encara no ha decidit el seu futur, però que té diverses ofertes, entre elles alguna per continuar a la Lliga ACB.

Bodiroga s'ha mostrat mesurat a l'hotel barceloní on ha convocat per sorpresa els informadors i el seu únic atac s'ha centrat en la falta de comunicació amb la directiva i els responsables tècnics del club blaugrana.

El serbi ha repetit una vegada i una altra que sempre havia declarat la seva predisposició a renovar pel Barcelona, però que, després d'un contacte al principi de temporada amb el llavors director de seccions, Valero Rivera, i al gener amb el responsable del bàsquet, Josep Maria Bartomeu, les converses es trobaven en punt mort.

Dejan Bodiroga ha assegurat que, en les dues ocasions, es va parlar de la possibilitat de renovar "però després es va perdre el contacte".

L'aler ha puntualitzat que no està decebut i ha considerat haver complert amb els reptes fixats quan va fitxar pel Barcelona, especialment la conquista de l'Eurolliga l'any 2003.

Respecte a la negativa trajectòria de l'equip aquesta temporada, Dejan Bodiroga l'ha justificat per la "falta d'estabilitat" d'aquesta campanya en la secció, en què s'han produït dos canvis d'entrenador, la dimissió del director esportiu i la del directiu responsable de la secció, Josep Maria Bartomeu.

"No conec cap club que, amb tants canvis, pogués esperar més del que s'ha fet", ha assenyalat el jugador, que ha insistit que ell va ser clar a l'anunciar la seva voluntat de renovar i que "el club ha anat en una altra direcci".

Bodiroga ha agraït a l'exdirectiu responsable del bàsquet Salvador Alemany que el va fitxar pel Barcelona, així com als tècnics i companys amb qui ha treballat aquests tres anys, però sobretot ha volgut mostrar la seva gratitud a l'afició del Palau Blaugrana

Bodiroga marxa del Barça

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 11:09.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS