Boonen no dóna opció i repeteix victòria

Marc Fontrodona. Publicat el 04-07-2005 a les 18:43.
Etiquetat a .

Aquesta vegada, es va imposar en l'avinguda de Grammont. L'any passat, en els Camps Elíseus. Aparentment, Tom Boonen va resoldre vèncer únicament en els temples del sprint internacional… En efecte, tradicionalment, en ocasió de la clàssica Pariu-Tours, en aquesta avinguda solen donar-se cita els millors rodadors i velocistes del circuit. En aquesta tercera etapa del Tour de França, Tom Boonen va tornar a demostrar tota la seva potència i va sembrar el pànic entre els seus adversaris en la lluita per la conquesta del jersei verd.

Molt somrient, amb la mà dreta alçada en senyal de victòria (\"i també per a demanar pau en el món\", afegeix el jove, molt relaxat), Boonen fa l'efecte d'haver passat un dia tranquil, el primer de la seva carrera amb el jersei verd del Tour. Ja es va oblidar d'aquest dolor de dents que gairebé ho priva de la ronda gal·la, avui l'única cosa que ho va preocupar van ser els últims metres. Amb l'ajuda dels seus gregaris, que es van encarregar de la caça dels escapats i li van obrir el camí de la victòria, Boonen va accelerar en el moment idoni, incontrolablement, i va passar la línia de meta en primera posició sense problemes.

Darrere, els seus adversaris no exhibien la mateixa serenitat, ni de bon tros. Robbie McEwen, guanyador en dues ocasions de la classificació de la regularitat, i Stuart O’Grady van lluitar muscle a muscle per la tercera posició. \"McEwen no va respectar la seva línia, ha de ser desclasificado\", va decidir el jurat dels comissaris. \La culpa la té Stuart, em va bloquejar amb el braç\", va contestar McEwen als periodistes francesos, perdent de cop i volta els seus reflexos de companyonia. Thor Hushovd, segon de la classificació per punts aquest matí, també va ser presa dels nervis: es \"va oblidar\" de seguir al seu company Jann Kirsipuu, qui va precipitar lleument la seva acceleració. Amb la qual cosa el noruec es va classificar en 9ª posició i va passar al 4° lloc en la general per punts. Amb 23 punts de retard. Molts punts, molt retard…

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 09-01-2006 a les 19:32.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

 
 

Cerca a Nosaltres.Com