Brasil buscarà la revenja de la final de l'any 1998

esportiudigital.com. Publicat el 01-07-2006 a les 13:10.

Brasil i França disputaràn el gran duel del dia als quarts de final del mundial d'Alemanya. En horari de "prime-time", a les 9 de la nit, els dos conjunts que van jugar la final del Mundial 98, a França es tornaran a veure les cares.

Brasil, que encara no ha arribat a la seva millor forma de joc, ni Ronaldinho, el millor del món, ha demostrat del que és capaç, va construir fins a ara la imatge implacable, si s'ha de jutjar pels deu gols marcats en quatre partits. Un dels tres aconseguits el 27 de juny va ser obra de Ronaldo, des de llavors el màxim golejador de la història dels mundials, amb 15 dianes, una més que l'alemany Gerd Mueller. Encara que sempre criticada, la defensa tot just va encaixar-ne un.

La selecció francesa, per la seva part, s'havia jurat millorar a mesura que avancés el Mundial, i la seva actuació més convincent fins al moment als vuitens de final, contra Espanya, que fins a llavors estava en la boca de tots pel seu convincent acompliment en la fase de grups.

La jornada començarà amb l'Anglaterra-Portugal

Les dues seleccions, que es van enfrontar a l'Eurocopa 2004, es trobaran a Gelserkithchen en un duel molt calent: Amb la presència d'una nombrosa representació de hoolingans, i amb la premsa anglesa buscant brega inventant-se entrevistes amb jugadors portuguesos.

Scolari tindrà les baixes segures per sanció de Deco i Costinha, i Cristiano Ronaldo serà dubte fins a última hora. Per la seva banda, el seleccionar anglès, Erikson, podrà tenir a Neville i a Lampard, ja recuperar de les seves molèsties a la cama.

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 26-10-2006 a les 13:23.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com