Brasil guanya a Austràlia 2-0 però tampoc brilla aquest cop

Marc Fontrodona. Publicat el 18-06-2006 a les 20:05.

La selecció de Brasil s'ha imposat a la d'Austràlia per 2 - 0 sense fer el futbol que s'espera d'ella. Brasil ja és a vuitens i Austràlia se la jugarà amb Croàcia, guanyant en té prou.

Durant tota la primera part, Brasil no ha creat una sola acció clara de gol. No és que els australians hagin estat molt millor de cara a gol, però si més no se'ls hi veia una idea clara, una manera de jugar i un ordre tàctic que a Brasil no hi era present. El màxim perill d'aquesta part ha arribat per la banda dreta, la banda d'Emerton, que ha desbordat amb facilitat gràcies al seu bon estat de forma. També Viduka ha estat força bé. A Brasil, Ronaldo controlava malament totes les pilotes i no encertava amb els seus xuts i ha rebut els primers xiulets. L'incombustible Ze Roberto, als 31 anys, ho ha recuperat tot i ha acabat essent escollit jugador del partit.

En la segona part, tot ha canviat. El domini d'Austràlia s'ha fet més evident però a partir del gol d'Adriano en el minut 4 d'aquest període. El davanter brasiler ha dedicat el gol al seu fill. A partir d'aquí, els sudamericans buscaven el contraatac amb la velocitat de Kaká i els australians afegien artilleria a la davantera, fent entrar en joc a Aloisi, Kewell i Bresciano. Dida i els centrals de la cnarinha s'han erigit com a protagonistes i no han permès que entrés cap esfèrica en la seva porteria. En el minut 70 Robinho substituia Ronaldo, que era acomiadat amb xiulets. L'extrem del Madrid ha aportat molt més desequilibri i en un xut en el 88 que anava al pal, ha arribat el segon gol, ja que Fred ha marcat en el refús. El davanter de l'Olympique de Lion ha entrat en el 86 per Adriano i li han calgut 2 minuts per estrenar-se en aquest Mundial, el debat entre ell i Ronaldo ja és obert.

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 18-10-2006 a les 20:08.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com