Bridgestone serÓ l'˙nic pneumÓtic de Fˇrmula 1 entre 2008 i 2010

Marc Deiros. Publicat el 06-07-2006 a les 12:37.

La marca japonesa de pneumÓtics Bridgestone serÓ la utilitzada per tots els equips de Fˇrmula 1 durant tres temporades a partir del 2008 segons va acordar a ParÝs el Consell Mundial de la Federaciˇ Internacional de l'Autom˛bil (FIA).

La FIA va obrir el passat mes de maig el procÚs de selecciˇ del fabricant de pneumÓtics ˙nic. En un comunicat emet des de ParÝs, la FIA va assenyalar que els fabricants interessats podien enviar les seves ofertes dins el proper 23 de juny, per˛ Michelin va indicar que deixaria la Fˇrmula 1 si s'apliques el sistema de fabricant ˙nic.

Tot i que la FIA reconeix que la competŔncia entre dos subministradors afavoreix l'espectacle en la competiciˇ, en aquests moments, les prioritats sˇn "l'equitat, la seguretat i els costos". Amb la finalitat de reduir les despeses dels diferents equips, s'ha decidit que hagi una sola marca de pneumÓtics, encara que aquest monopoli serÓ concedit "per a un perÝode apropiat que no pot sobrepassar la durada objectivament necessÓria", segons va informar la FIA.

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 18-10-2006 a les 20:08.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com