Calderón pren possessió fent una crida a la unitat del madridisme

esportiudigital.com. Publicat el 03-07-2006 a les 19:44.

Ramón Calderón ha pres possessió del seu càrrec de president del Reial Madrid aquesta tarda, quan passaven pocs minuts de les 7, a la llotja presidencial del Bernabéu.

L'acte l'ha iniciat Luis Gómez Montejano, el president de la junta interina, que ha llegit la resolució de la junta electoral i ha donat l'enhorabona a Calderón. Montejano ha traspassat els poders a Calderón amb una simbòlica abraçada i a continuació el nou president ha pronunciat el seu discurs.

Calderón ha felicitat el president d'honor del Madrid, Di Stefano, que demà fa 80 anys i li ha desitjat "molts anys entre nosaltres". Ha dit que és conscient de la responsabilitat que comporta el càrrec, i s'ha compromès a ser el president de tots, fent una crida a la unitat dels madridistes. També s'ha referit al vot per correu, dient que la solució final ha estat un mal menor, ja que el sistema no oferia garanties.

Villar Mir no es rendeixTot i que Calderón ja ha pres possessió del càrrec de president del Madrid, el candidat Villar Mir segueix sense acceptar el resultat, i ha difós un comunicat en que insisteix que "no és possible saber qui ha estat el guanyador de les eleccions fins que no es computin tots els vots emesos".

Segons la seva opinió, "és lògic pensar que l'Audiència Provincial de Madrid revoqui la decisió del jutjat i permeti el còmput dels vots per correu". Villar Mir ha criticat durament la Junta Electoral, de qui ha dit que "obvia que queden més d'un terç dels vots per recomptar, ignorant el dret de prop d'11.000 socis del Madrid".

"Els socis han votat tant personalment a les urnes o bé per correu, i tots dos procediments són igualment democràtics i vàlids i estan previstos als Estatuts", ha insistit, convençut que el vot per correu li podria donar la victòria.

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 25-10-2006 a les 22:55.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com