Camí de Torras Novas

Marc Càmara - Reus. Publicat el 21-02-2006 a les 23:04.

Després d'haver apallissat el Prato italià (4-0), i després de la victòria del Noia Freixenet davant del Vic (1-2), el Reus Deportiu és a només un punt de la Final Four. Per davant, dos partits complicats contra Vic i Noia.

El primer aperitiu el tenim aquest divendres al pavelló municipal de Reus amb el Reus-Noia de l'Ok Lliga (avançat a divendres per culpa del carnaval de dissabte).

El nou entrenador del Reus, Albert Folguera, continua donant bons resultats a l'equip del Baix Camp. Ha aconseguit dues victòries contundents contra dos rivals aparentment complicats.

Tot són bones notícies pel Reus, que, a més, ha renovat a Marc Gual per tres anys més. Amb aquest contracte s'esvaeixen els rumors que corrien per la ciutat reusenca, que Gual havia fixat pel FC.Barcelona.

Amb tot, el Reus continua segon a l'Ok Lliga i de moment continua encaminat cap a la Final Four. Amb la Copa del Rei pel mig, al Reus se li planteja un més de Març molt complicat. Mantenir el formidable ritme dels últims partits ha de ser el principal objectiu.

Camí de Torras Novas

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 17:39.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS