CAMPIONS!

esportiudigital.com. Publicat el 07-05-2005 a les 19:27.

El Barça d'handbol s'ha proclamat aquesta tarda campió d'Europa per setena vegada en la seva historia, guanyant 29-27 el Ciudad Real i remontant el desavantatge de l'anada, en que va perdre per 28-27.

El Barça de Xesco Espar, en el seu primer any com a entrenador després de la era Valero, ha trencat la ratxa de 5 anys sense aconseguir el màxim trofeu continental, amb una trajectoria inesperada en que ha derrotat els equips més temuts de l'handbol europeu.

El Barça ha començat fort, mantenint sempre l'avantatge d'un o dos gols. Al descans s'hi arribat amb un 17-15 al marcador que ja feia preveure que caldria guanyar de dos per a ser campions. L'inici de la segona part ha estat molt negatiu per al Barça, després que el Ciudad Real aprofités una superioritat per empatar el partit, i ha sabut aguantar els intents dels culés per remuntar.

En l'ultim tram del partit, però, Iker Romero ha agafat el lideratge de l'equip i ha marcat la diferència. Amb el Ciudad Real amb 5, per dues exclusions en els instants finals, Romero s'ha jugat el penal decisiu a falta de menys d'un minut per al final. En l'ultima jugada, Peric ha aturat el llançament a la desesperada de Tallan Dushjebaev, que se l'ha jugat en l'últim instant.

En finalitzar el partit, l'eufòria s'ha desbordat entre els jugadors del Barça, que han aixecat la copa entre els càntics d'un Palau ple a vessar. La màgia del Palau ha decidit.

CAMPIONS!

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 11:09.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS