CAMPIOOONS D'EUROPA!

FCBarcelona. Publicat el 17-05-2006 a les 22:46.

El Barça de Frank Rijkaard agafa el tesimoni del Dream Tema i comença un nou cicle a Europa. L'equip blaugrana ha aconseguit la Lliga de Campions, la segona del club, després de capgirar un matx advers amb gols d'Eto'o i Belletti.

En un partit èpic, on el Barça ha estat perdent durant bona part del matx, el conjunt de Frank Rijkaard ha fet valer el bon futbol per portar cap a Barcelona la Lliga de Campions. Després de patir durant molts minuts pel gol de cap de Campbell a la primera part (minut 37), el Barça ha mantingut la calma i ha sapigut capgirar el partit.

L'equip de Rijkaard ha jugat durant 70 minuts amb deu jugadors però no ho ha tingut gens fàcil. L'expulsió del porter Lehmann ha fet que l'Arsenal practiqués una tàctica molt defensiva i s'aprofités d'un còrner per avançar-se.

A la segona part, amb l'entrada d'Iniesta i Larsson el Barça ha canviat de cara i ha tingut el domini constant de la pilota contra un rival que només es defensava. Al minut 76, Eto'o, després d'una passada en profunditat genial d'iniesta, ha fet passar la pilota entre el pal i el porter de l'Arsenal per igualar el matx.

Amb una pluja cada cop més intensa, el Barça ha continuat dominant i ha tingut la recompensa. Era el minut 81 i Belletti, després d'una gran passada de Larsson, ha creuat una pilota increïble entre els peus d'Almunia per donar la Lliga de Campions al FC Barcelona.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 21:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS