Cara i creu per les seleccions catalanes davant Cuba

Marc Fontrodona, Badalona. Publicat el 30-06-2005 a les 23:25.

Ha estat una jornada caracteritzada per la ausència de diferents jugadors concentrats amb la selecció espanyola pels jocs del mediterrani i d'altres amb molèsties físiques. Si a més a més afegim que el donaven en directe per televisió, que el rival era fluix i que era en dia lectiu per als treballadors, pocs eren els motius dels aficionats al bàsquet per acudir a la cita.

Els partits, que servien d'homenatge a la jugadora de la selecció femenina Bety Cebrián han acabat un amb victòria i un altre amb derrota. Si bé els nois han estat molt superiors imposant-se 101 - 70, les noies han perdut per 10 punts de diferència davant una de les millors seleccions de bàsquet femení.

CATALUNYA - CUBA FEMENÍ

En el primer quart dominaven per 13-26. La selecció, però, ha reaccionat en el segon quart. L'equip de Ramon Jordana ha ofert els seus millors moments i ha aconseguit un espectacular parcial de 26-19. D'aquesta manera, Cuba ha arribat al descans amb només sis punts d'avantatge. La intensitat ha baixat de forma manifesta en el tercer quart i, en el quart, Catalunya ha pagat el gran desgast físic fet durant el matx. L'equip cubà ho ha aprofitat gràcies a l'encert de Plutin, que, amb 16 punts i 13 rebots, ha estat la jugadora més destacada del partit.

La rèplica per part catalana l'ha ofert el joc sempre guanyador de Marta Fernández, amb 17 punts.

El resultat final ha estat de 68 - 78.

CATALUNYA - CUBA MASCULÍ

La bona condició física dels jugadors de Cuba ha fet treballar de valent la selecció catalana de bàsquet per guanyar el partit amistós que s'ha jugat aquesta nit a Badalona.

De fet, el primer quart se l'ha adjudicat Cuba per dos punts de marge, 19-21. En el segon període els homes que entrena Nino Buscató han començat a trobar-se més còmodes sobre el parquet i han donat la volta al marcador. El jugador del DKV Joventut Rudy Fernández, que ha debutat amb l'absoluta, ha estat qui ha posat l'espectacle sobre la pista amb bones esmaixades i un "aley-hop" de la mà de Jaume Comas. A la mitja part, Catalunya dominava per 46-38 després d'un parcial de 27-17.

A la represa, Catalunya ha estat molt superior. Els homes de Buscató han donat ritme al partit i han imposat la seva superioritat individual per trencar el matx al seu favor. El conjunt català ha arribat a tenir 30 punts d'avantatge (98-68). El marcador final ha estat de 101-70.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS