Carlsson diu adéu un cop finalitzada la seva cessió

Frainklin Granollers. Publicat el 26-12-2005 a les 20:47.

El Suec Peter Carlsson ha deixat la disciplina del FRAIKIN BM.GRANOLLERS després que s´hagi acabat el seu contracte de cessió per tres mesos que va signar amb el club vallesà a finals del passat mes de setembre. Carlsson, que ha substituit durant aquest temps Manel Pérez ja recuperat d´una lesió al púbis, torna al seu equip, l´Ystad de la segona divisió Sueca.

El porter Escandinau reconeix que durant aquests tres mesos ha après força coses: "he millorat el meu joc perquè aquí hi ha molt bons jugadors. M´encanta l´handbol que es fa a Espanya perquè és ràpid i agressiu. El Ciudad real, per exemple, és un equip que m´ha agradat molt".

Carlsson només ha tingut paraules d´agraïment pel FRAIKIN BM.GRANOLLERS i ha deixat oberta una porta per tornar algun dia," m´agradaria tornar, és evident. M´han tractat molt bé i he fet bons amics a Granollers. A més aquí el clima és tant bo que he estat encantat de viure tres mesos en aquest país".

Pel que fa a la seva participació en l´equip el porter Suec ha gaudit, sobretot, de minuts a la Recopa mentre que a la Lliga la seva participació ha estat poc important, tenint en compte l´impressionant estat de forma del porter titular Vicente Àlamo.

Carlsson diu adéu un cop finalitzada la seva cessió�

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS