Catalunya es posa els patins amb la intenció d'omplir el Palau

Sergi Sabaté. Publicat el 27-12-2006 a les 17:01.

Passades les festes, els torrons i les neules la selecció catalana d'hoquei patins tornarà a jugar aquest vespre al Palau Blaugrana (20:00 hores) davant d'un combinat de les millors estrelles mundials, el Reno World's All Stars.
Ahir el matí els deu homes seleccionats per Jordi Camps ja es van posar els patins sobre el parquet del Palau, il·lusionats per defensar la camiseta del seu país i per entussiasmar al nombrós públic que s'espera que demà s'acosti al Palau. No obstant, les mirades podran centrar-se en dos homes: Miquel Masoliver, qui aquest estiu va negar-se a jugar l'europeu de Monza amb la selecció espanyola, i amb el capità Ivan Tibau, un gran abanderat de la catalana. La resta de jugadors que defensaran Catalunya són Trabal, Lluís Teixidó, Marc Gual; David Cáceres; Romà Bancells, Quim Pujadas, Sergi Fernandez (Roncato Vic) i Josep Maria Selva (Noia Freixenet). Tot i que en els primers minuts els va costar adaptar-se a les noves porteries, mica en mica s'hi van acostumar. Camps també els va fer practicar la defensa en inferioritat numèrica en cas d'exclusions, que és un dels punts de la nova normativa que s'aplicarà en aquest partit.
Per part del combinat mundial, el seu tècnic, José Querido, també ha triat les millors peces possibles per servir la màxima dosi d'espectacle. Ignasi Edo (Porto); Octavi Tarrès (Barça); Pedro Gil (Porto); Alessandro Bertolucci, Mirko Bertollucci, Sergio Silva, Enrico Mariotti (Follonica); Pedro Alves, Martin Payero, Josep Lamas (Liceo); Carlos López (Barça); i James Taylor (Prato) formaran el Reno World's All Stars.
Abans d'aquest partit, es farà el concurs de faltes directes, en què hi participaran diversos jugadors d'equips de la OK Lliga, quatre jugadors de la selecció mundial i quatre de la catalana, que seràn Jepi Selva, Gual, Cáceres i Pujadas. Els representants dels mitjans de comunicació decidiran quins seran els dos millors llançadors que rebran un premi de 600 i 300 euros respectivament.

D'altra banda, qui també es va exercitar ahir al matí sobre la pista del Palau van ser els dos equips femenins que s'enfrontaran en el mateix escenari a partir de les cinc de la tarda: Catalunya i Xile. La selecció campiona del món no ha hagut de patir per arribar a temps a Barcelona.

FESTA DES DE BON MATÍ

Però la festa de l'hoquei començarà a les deu del matí, amb un clínic per a entrenadors que dirigeix el tècnic del Barça, Quim Paüls. A dos quarts de tres, serà el torn perquè els més petits tinguin la oportunitat de trepitjar el Palau Blaugrana, on disputaran partidets juntaments amb jugadors de l'equip Reno All Stars.

Pel que fa les entrades, encara estan disponibles per 8 euros a qualsevol terminal Servicaixa de La Caixa.

El derbi en imatges

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 26-01-2007 a les 00:00.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS