Catalunya ja té el primer calendari d'esdeveniments esportius internacionals

esportiudigital.com. Publicat el 14-02-2007 a les 16:37.

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, van presentar ahir dimarts a la tarda, el primer Calendari Internacional d’Esdeveniments Esportius a Catalunya. La sala del Museu Melcior Colet de Barcelona es va quedar petita, davant uns 200 assistents, mitjans de comunicació i un gran nombre de personalitats, entre els quals es trobaven Joan Laporta i Marta Ferrusola. També hi van assistir el director del Consell Català de l’Esport (CCE), Carles Macian, i Manuel Ibern, director de política esportiva del CCE; així com els antics responsables de l’esport a Catalunya, Anton Camuñas, Fidel Sust, Pere Sust i Josep Lluís Vilaseca. A l’acte, no hi van faltar tampoc els principals responsables de les federacions catalanes i els clubs catalans, protagonistes alhora del calendari que es presentava.

Per primera vegada en la història de l’esport a Catalunya, la UFEC i el Consell Català de l’Esport han creat un calendari que recull totes les competicions internacionals que es faran al nostre territori, les quals s’han classificat segons el seu rang. El director esportiu de la UFEC, Jordi Sans, va ser l’encarregat de donar els detalls d’aquest projecte i va assegurar que la classificació final dels campionats era fruit de criteris merament tecnicoesportius. Així, va destacar que dels 201 esdeveniments esportius internacionals que tenen lloc a Catalunya durant el 2007, hi ha 35 de 3 estrelles, que corresponen a campionats o copes del món i d’Europa; 87 de 2 estrelles, amb un alt nivell mundial; i 79 d’1 estrella, és a dir, altres esdeveniments de caràcter internacional.

El nou calendari serà l’oficial de la UFEC i servirà com a referència per poder accedir als ajuts econòmics per a les entitats organitzadores que atorguen el Consell Català de l’Esport i/o la UFEC. El “Calendari d’Esdeveniments Esportius Internacionals a Catalunya” estarà actiu a partir del dia 5 de març i s’hi podrà accedir a través de la pàgina web de la UFEC (www.ufec.cat) , així com a l’apartat d’Esports del web de la Generalitat (www.gencat.cat).

Fotos: esportiudigital.com

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 19-02-2007 a les 22:57.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

El derbi en imatges
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS