Catalunya manté el reconeixement internacional de la Confederació Sudamericana

esportiudigital.com. Publicat el 11-02-2007 a les 13:15.

Finalment la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) ha pogut guanyar la seva particular batalla en el camí pel reconeixement internacional de les seleccions catalanes i seguirà com a membre de la Confederació Sudamericana de Patinatge (CSP), de manera que podrà participar en competicions internacionals reconegudes a Sud-amèrica.
Aquest segon reconeixement s'ha produït aquest dissabte en una assamblea que la CSP ha celebrat a Buenos Aires, i que ha estat marcada per molta tensió, i planant les pressions de la Federació Espanyola (FEP) i del govern espanyol mitjançant el Consejo de Deportes (CSD).

A més, en aquesta assamblea el president de la CSP, Ernesto Carjaravilla, va dimitir del seu càrrec per tot l'enrenou produït (en un principi ell havia votat a favor de l'admissió de Catalunya, com la resta de membres). Per aquest fet, el vicepresident xilè, Armando Quintanilla, va passar a assumir la presidència de l'assemblea. Quintanilla, que en el seu viatge a Barcelona del passat desembre ja havia manifestat la seva opinió que Catalunya mereixia i tenia tot el dret a participar en les seves competicions per tota l'ajuda donada a aquells païssos, segueix refermant el seu suport a la FECAPA. En canvi, Paraguay, Equador, Argentina i fins i tot Uruguay, que fou qui va convidar a Catalunya a entrar a al CSP, es van fer enrere i ara la seva postura és contrària als interessos catalans. Això, també ve donat pel fet que els ministeris d'esports d'aquests països han rebut fortes pressions dels membres espanyols. Carmelo Paniagua, president de la FEP, estava present a la reunió de Buenos Aires.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 01-04-2007 a les 23:29.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS