Catalunya torna a guanyar la Grup Tarradellas Cup

Toni Sisternas (Blanes). Publicat el 04-07-2005 a les 08:18.

La selecció de Catalunya es va proclamar campiona de la Tarradellas Cup, després de derrotar en la final al Viva Habitat Blanes, desprès de desfer-se en semifinals d'una sorprenent Argentina.

Dos jugadors "reserves" van decidir un partit disputat però amb una clara superioritat de Catalunya i un nefast arbitratge de la parella Vidal - López Vega, aquest últim en el més que probable últim partit de la seva carrera com a professional.

Una Primera part de hoquei control amb anades i tornades a les porteries, on cal destacar Ernest Freixes amb grans aturades, fins i tot amb una aturada d'una falta directe a Caceres, no menys efectiu va estar en Jaume Llaverola aturant 3 penals i una falta directe. Així la primera part va acabar amb l'empat inicial a 0.

Segona part Catalunya va prema encara més l'accelerador i així quan faltaven 10 minuts i després de fallar diverses oportunitats aconseguien estrenar l'electrònic mitjançant Rodri després d'un esplèndid llançament que es va colar per l'esquadra de la porteria de Freixes. Un gol no donat a Joan Feixas quan la bola havia creuat la línia de gol podia haver significat la sentència de Catalunya, però aquesta sentència va arribar a 3 minuts del final, on Pujadas (substitut de Busquets lesionat en el primer partit)

després d'una gran jugada personal aconseguiria el 2-0 definitiu, d'aquí al final joc dur del Blanes que intentava retallar distàncies però que finalment no es va moure més el marcador, així en la segona edició d'aquesta Tarradellas Cup per segona vegada també la selecció Catalana torna a endur-se el primer premi.

Catalunya: Llaverola, Feixas, Guillen, Masoliver i Caceres -Cinc inicial- Torra, Carbó, Rodri i Pujadas.

Blanes: Freixas, Ivan Tibau, Marc Tivau, Armengol, Alex Ridaura -Cinc Inicial- Kimi Ridaura, Lladó i Raed.

Classificació final: Campiona Catalunya seguida per Blanes, Argentina, Reno All Stars, Itàlia i Suïssa.

Catalunya torna a guanyar la Grup Tarradellas Cup

 

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 07-12-2006 a les 09:32.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com