Continua el culebrot Robinho al Madrid

esportiudigital.com. Publicat el 21-07-2005 a les 08:37.

A falta d'un galàctic, el culebrot de l'estiu al Madrid està sent el brasiler Robinho, que segons sembla està cada dia més a prop de fitxar pel club madrileny.

Les últimes informacions apunten a que Robinho hauria passat ja el reconeixement mèdic en una clínica privada al Brasil, amb la presència del cap dels serveis mèdics madridista, Alfonso del Corral, que s'hi hauria desplaçat expressament.

Tot i que Robinho ja no podrà incorporar-se a la gira asiàtica, tal com hauria volgut Florentino Pérez, que sembla ser que ha decidit posar punt final a l'espera abonant la clàusula de rescisió.

El preu a pagar, doncs, ja que Robinho ha renunciat a la seva part del traspàs, quedaria en més de 40 milions d'euros, el doble del que van costar al Barça Ronaldinho o Eto'o, o el que ha pagat aquest estiu el Milan per Gilardino, davanter que també perseguia Florentino Pérez.

Tot i això, els números no estan clars i els nombrosos intermediaris que volen treure avantatge del traspàs podrien acabar endarrerint el final tantes vegades anunciat per la premsa madrilenya.

Continua el culebrot Robinho al Madrid

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS