Crusat (Lleida) podrà jugar contra el Terrassa, després que el comité li hagi retirat la sanció

esportiudigital (Lleida). Publicat el 14-04-2005 a les 20:10.

La targeta vermella directa que va veure diumenge Albert Crusat per haver "donat una puntada a un contrari estant la pilota en joc però a distància de poder ser jugada" -tal i com fa constar l'àrbitre del Comitè murcià Pedro Javier Martínez Franco en l'acta del partit entre el Potevedra i la UE Lleida- ha estat retirada per part del Comité d'Apel·lació de la Federació Espanyola, després que el club hagués presentat recurs per la sanció de dos partits amb què el va sancionar el Comité de Competició.

MÉS BAIXES PER REBRE EL TERRASSA

Per la seva banda, Santos es perdrà segur el partit d'aquest dissabte davant del Terrassaper la doble amonestació groga que va veure aquest diumenge passat a Pontevedra.

El serbi Jovan Stankovic, tot i no jugar, també va veure una targeta groga i per tant s'afegeix a la llista de jugadors advertits de sanció, en la qual hi figuren Edu, Txema, Crusat i Òscar Garcia.

Sense comptar les sancions derivades del partit davant del Pontevedra, fins a dotze partits s'han perdut diferents jugadors del Lleida per haver vist la cartulina vermella o la doble groga.

El partit es jugarà dissabte a les 18:30 (TV3) i el Terrassa s'hi juga gran part de les possibilitats de salvació en aquesta temporada.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS