Dani Pedrosa comença el Mundial en 250cc vencent amb autoritat

Agències (Xerez). Publicat el 10-04-2005 a les 15:50.

El pilot català d'Honda, Dani Pedrosa, ha començat avui el Mundial imposant-se amb autoritat en la prova de 250 cc en el Gran Premi d'Espanya, dut a terme en el circuit de Jerez, després de dominar la carrera des de la primera volta.

Sense cedir el comandament en cap moment, l'insaciable Pedrosa ha mostrat l'ambició que l'any passat ja el va fer campió en el seu primer any en el quart de litre i ha aconseguit la victòria a Jerez per primera vegada. Per darrera, les aprilias de l'argentí Sebastián Porto, del francès Randy de Puniet i del santmarinès Alex de Angelis s'han hagut de conformar només amb veure la matrícula al català.

El pretès duel entre el campió espanyol i Porto només ha tingut lloc durant unes quantes voltes, les que ha tardat el primer a esprémer a fons la seva Honda, una màquina a la qual sembla estar perfectament adaptat.

Volta a volta, sense grans estrebades, però sense pausa, Pedrosa s'ha anat allunyant dels seus perseguidors, que cada vegada eren menys.

En l'últim moment, Lorenzo s'ha topat amb un vell conegut en 125 cc, el valencià Héctor Barberá (Honda), que li ha pres la cinquena plaça i també ha signat un debut més que prometedor. Els dos pilots, tot i que tindran difícil lluitar per una empresa més gran, estan destinats a ser els animadors d'una categoria que sembla que té un propietari únic i incontestable.

Aïllant-se de la lluita deslligada per darrere entre Lorenzo i Barberá, Pedrosa s'ha barallat sol, mantenint un ritme alt i regular. El sentiment de total domini de la prova per part del català s'ha vist reflectit en els 23 segons d'avantatge per davant del tercer classificat a diverses voltes per la final.

La victòria final de Pedrosa deixa les coses tal com van concloure la temporada passada, amb la sensació que Porto i companyia hauran d'esperar una relaxació per part de l'espanyol per prendre la paraula en el quart de litre.

esportiudigital.com

Actualitzat per darrera vegada el 08-04-2007 a les 00:53.

Visualitza el mapa de visitants d'esportiudigital.com

RSS Sindica el feed rss d'esportiudigital.com

mapa de la Champions
COPA DEL REI D'HOQUEI ALCOI 2007
SELECCIÓ CATALANA - RENO WORLD'S ALL STARS