esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 23 DE NOVEMBRE DEL 2004, 17:38 H


FOTOS

NOTICIES RELACIONADES
-L'Espanyol guanya el Ciutat de Barcelona davant l'Udinese
ENLLAÇOS RELACIONATS
-rcdespanyol.com
-barcelona2004.org

Presentat l'Espanyol 2004

ESPANYOL (14/08/2004, 13:40) - Ho ha fet aquest migdia al Fòrum de les Cultures, dins del dia perico del Fòrum.


El primer equip de RCD Espanyol s’ha presentat davant la seva afició aquest dissabte al Recinte del Fòrum de les Cultures.

Davant més de 2000 aficionats, l’equip blanc i blau ha donat la cara amb parlaments per part del seu capità, Raúl Tamudo, del seu entrenador, Miguel Àngel Lotina, i el seu president, Daniel Sánchez Llibre. Tots tres han coincidit a dir que estan convençuts que al llarg de la temporada rebran tot el suport per part de l’aficionat perico.

Tant entrenador com president, també han coincidit en declarar que “esperem tenir tot el suport d’aquesta afició tant en els moments bons com en els moment dolents, que segur que també n’hi hauràn”.

I durant els parlaments, cap dels tres s’han atrevit a posar fites. Recordem que en anys anteriors, l’equip s’havia fixat, fins i tot, entrar en la Copa de la UEFA. El que si han tornat a reividicar és que l’afició estigui tranquila i doni el màxim suport a l’equip.

Finalment l’equip s’ha fet la foto oficial de temporada, i han abandonat el Recinte Fòrum amb un trenet que els ha deixat prop del seu autocar. L’afició, després de fer les pertinents fotos i autògrafs, ha acomiadat el seu equip amb forts aplaudiments.

Un repte: 30.000 socis
Sánchez Llibre ha assegurat que el club està convençut que arribaran als 30.000 socis. “Actualment sóm més de 27.000 socis, i si en l’últim partit contra el Múrcia n’erem 52.000, de ben segur que podrem superar els 30.000” va dir convençut.

Ciutat de Barcelona
El debut de l’Espanyol a l’estadi Olímpic de Montjuic serà aquesta nit (22:00 hores) davant de l’Udiese Italià.
[email protected]