esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 01 DE NOVEMBRE DEL 2004, 15:40 HNOTICIES RELACIONADES
-El Plus Pujol Lleida, primer. finalista de la Lliga Catalana
-El Manresa classificat

El Barça salda la compta pendent amb el Lleida

BÀSQUET (12/10/2004, 21:59) - El Barça de bàsquet comandat per Dueñas guanya amb record d'assistència en una final d'aquesta competició la seva 12a Lliga Nacional Catalana,


Avui, tarda de bàsquet en el Palau Sant Jordi, en celebració de la XXV edició de la Lliga catalana, es veien les cares per 3r any consecutiu, el F.C.Barcelona i el seu botxí de les dues adicions anteriors, el Plus Pujol Lleida.
L'equip Blaugrana ha començat molt encertat ofensivament, amb un 3/3 en triples de Vlado Ilievski i un altre tir de 3 de Navarro, fet que ha desconcertat els homes d'Asha Petrovic que ja no ha aconseguit torbar-li la cara a l'enfrontament tot i la destacada presència de públic Lleidetà, que aprofitant el dia festiu han vingut a donar suport al seu equip. S'ha finalitzat el 1r. quart amb 9 punts de ventatge per l'equip blaugrana, que avui lluia la seva samarreta daurada amb la franja blava (18-27).
Ja en el 2n quart el Barça no ha abaixat la guàrdia i ha augmentat encara més la seva ventatge fins a 17, amb la que s'ha arribat al descans(31-48).
Al inici de la seogna, Petrovic ha donat entrada a Salva Arco que amb un excel.lent 3/3 en triples no ha pogut parar els peus als jugadors del Barça, que han aconseguit 24 punts de diferència (43-67).
I ja en el últim quart, Joan Montes ha fet seure amb 14 punts, 9 rebots i llençant desde fora, desde dins i fins i tot driblant, al Jugador més "autèntic" del partit, al que se li ha regalat una forta ovació desde les grades, i amb un Barça relaxat i un Lleida consciet del resultat, l'últim quart ha estat de pur tràmit a la 12è títol del F.C.Barcelona en aquesta competició davant de tot un record d'assistència, 16.789 espectadors (63-83).

PRÈVIA: RICOH MANRESA 80 - 72 Casademont Girona
SEMIFINAL: PLUS PUJOL LLEIDA 95 - 82 Ricoh Manresa
SEMIFINAL: F.C.BARCELONA 85 - 76 DKV Joventut
FINAL: Plus Pujol Lleida 63 - 83 F.C.BARCELONA
CAMPIÓ: F.C.BARCELONA
[email protected]