esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 01 DE NOVEMBRE DEL 2004, 15:40 HNOTICIES RELACIONADES
-Arriba el Milan
-El Noia treu una important victòria davant el Lloret
-Xavi, protagonista del nou programa 'Jugadors amb...' de Barça TV
-El compromís dels nous jugadors, a la revista 'Barça'
-Còrdoba 2 - 0 Nàstic

Gabri s'operarà a Barcelona

BARÇA (14/10/2004, 20:43) - El jugador de Sallent, ha estat uns quants dies meditant si es quedava o anava a operar-se als Estats Units, com va fer Motta


Gabri, que presenta un trencament complet del lligament creuat anterior i del lligament lateral intern del genoll dret, ha seguit fins ara la pauta de cicatrització d'aquest lligament lateral.

En el control que els serveis mèdics del Barça li han realitzat avui, s'ha comprovat la correcta evolució de la cicatrització, motiu pel qual s'ha proposat realitzar, la pròxima setmana, la intervenció sobre el lligament creuat.

Per decisió expressa del jugador, la intervenció serà efectuada pel doctor Ramon Cugat. Pròximament, els Serveis Mèdics del club acordaran amb el doctor Cugat el dia i hora exactes de la intervenció.

Recordem que el jugador català pateix la mateixa lesió que Thiago Motta, que va decidir anar-se a operar als Estats Units, mentre que Gabri meditava el lloc on anar-se a operar.
Edmilson també pateix una lesió similar, però se’l va operar el mateix dia de produir-se-la, en el partit davant el Numància.

El temps de recuperació dels tres jugadors, és d’uns sis mesos.
[email protected]