esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 01 DE NOVEMBRE DEL 2004, 15:40 H
Compra entrades del Ricoh amb descompte a travès d'internet

BÀSQUET (19/10/2004, 19:56) - Des d’avui, comprar entrades a través de la pàgina web és un 10% més barat


Des d’avui i fins al proper 10 de desembre, el Ricoh Manresa acosta més el bàsquet a tots els aficionats que vulguin assistir en directe als partits. Ho fa amb una promoció per la qual les entrades que es comprin a través de la pàgina web (www.ricohmanresa.com) gaudiran d’un descompte del 10% sobre el preu de taquilla.

Per poder comprar les entrades només cal registrar-se a la web (un procés ràpid i totalment gratuït). Un cop fet això, cal triar quin tipus d’entrada es vol (general, general preferent, tribuna o tribuna preferent) i imprimir l’entrada en un paper en blanc. L’entrada dóna accés al pavelló a través dels torns situats a l’entrada i estalvia cues a l’hora de comprar l’entrada a taquilla.

La promoció ja serà vàlida per al proper partit, en què el Nou Congost acull un derbi català, amb la visita del DKV Joventut. També es podrà gaudir del descompte en les quatre jornades posteriors, en què es rebrà la visita del CB Granada, el Caja San Fernando, el Casademont Girona i l’Etosa Alacant.
[email protected]