esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 01 DE NOVEMBRE DEL 2004, 15:40 HNOTICIES RELACIONADES
-Arriba el Milan
-El Noia treu una important victòria davant el Lloret
-Xavi, protagonista del nou programa 'Jugadors amb...' de Barça TV
-Còrdoba 2 - 0 Nàstic
-Gabri s'operarà a Barcelona

El compromís dels nous jugadors, a la revista 'Barça'

BARÇA (20/10/2004, 11:11) - Petit avanç del proper número de la revista "Barça", on, entre d'altres coses, inclou un pòster de Giuly.


Els set nous fitxatges de l'equip de futbol d'aquesta temporada són els protagonistes, conjuntament amb el Museu del club, de l'últim número de la revista 'Barça' que els socis rebran a casa seva durant aquest mes d’octubre.

En aquest número, els jugadors Giuly, Larsson, Sylvinho, Deco, Edmílson, Eto'o i Belletti mostren la seva identificació amb els valors del FC Barcelona i els seus símbols en un recorregut guiat pel Museu del Barça, que acaba de complir el seu 20è aniversari. En aquesta visita, els nous jugadors fan un passeig per la nostra història i ens revelen quan va ser la primera vegada que van sentir parlar del Barça i amb quins records històrics del nostre club s'hi identifiquen.

El reportatge serveix per descobrir els diversos espais del Museu FC Barcelona President Núñez i les instal·lacions que es poden gaudir a través del 'tour' guiat. A més, es fa un repàs històric de l'evolució d'aquest equipament, que s'ha consolidat per cinquè any consecutiu com el museu més visitat de Catalunya.

Els tres porters del primer equip, formats al planter, també tenen la seva part de protagonisme en aquesta publicació. L'entrenador de porters Juan Carlos Unzué analitza la trajectòria i les possibilitats de Víctor Valdés, Albert Jorquera i Rubén Martínez, els tres porters de la casa que defensen la porteria del primer equip 30 anys després que es produís aquest fet per última vegada, amb Sadurní i Mora sota pals.

L'exatleta Martín Fiz, el ciclista Sergi Escobar i l'escriptor Mathew Tree són altres dels protagonistes del número d'octubre de la revista 'Barça', que també ens presenta la vessant més artística de la directiva Clàudia Vives-Fierro.

A més, els lectors poden gaudir dels reportatges històrics sobre el partit d'homenatge a Joan Segarra i sobre la trajectòria blaugrana de Josep Seguer.

El francès Ludovic Giuly és el protagonista del pòster de les pàgines centrals.


[email protected]