esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 05 DE NOVEMBRE DEL 2004, 20:39 H
 
HOME - NOTICIES - EL CALENDARI - LA SELECCIO
 NOTICIES RELACIONADES
-CAMPIONS !!!
-El gran dia ha arribat, endavant Catalunya

La selecció, classificada pels quarts de final

HOQUEI PATINS (20/10/2004, 11:23) - Després de vèncer Anglaterra en l'ultim partit de la lligueta, jugarà els quarts contra Xina-Taipei


Catalunya va golejar ahir al matí a Anglaterra en el darrer partit de la primera fase i s'ha assegurat el primer lloc del grup B sense haver encaixat cap gol.
Catalunya s'enfrontarà dijous a dos quarts de tres de la tarda a la dèbil selecció de Xina-Taipei (Taiwan) en els quarts de final. I diem dèbil perquè la única victòria de Taiwan ha estat aquest matí per 8 a 2 davant de Xina que és de llarg la selecció més fluixa d'aquest mundial B.

El partit davant d'Anglaterra va ser molt diferent als tres anteriors, ja que tot i acaba amb un ampli avantatge el partit ha estat jugat amb molta més intensitat, demostrant-se que Anglaterra és una de les quatre seleccions més fortes presents a Macau a més de Catalunya, Andorra i Macau.

Catalunya va tardar sis minuts en obrir el marcador gràcies a un gol de l'igualadí David Busquets. Després els gols van anar caient fins al 0 a 11 final que demostra la diferència existent entre ambdues seleccions.
Abraham Bagés autor de quatre gols va ser el màxim golejador de Catalunya davant els anglesos que acabaran com a segons del grup B.

Anteriorment, Catalunya havia guanyat a Japó per 8 a 0, a Àustria per 12 a 0, i en el partit inaugural va derrotar Austràlia per 11 gols a 0.


[email protected]