esportiudigital.com
ACTUALITZAT: 18 DE NOVEMBRE DEL 2004, 19:41 HNOTICIES RELACIONADES
-Iniesta renova amb el Barça fins l'any 2010
-La campanya "Falta personal" per captar àrbitres de bàsquet continua en marxa
-Els jugadors del Barça lluiran el logo de TV3 a la samarreta
-Activitats paral·leles del Barça - Madrid
-Pel Barça - Madrid, pilota nova

Xavi, protagonista del nou programa 'Jugadors amb...' de Barça TV

BARÇA (27/10/2004, 19:44) - Barça TV, prepara noves propostes per als seus abonats


Xavi Hernández serà el protagonista, aquest dijous, del nou programa 'Jugadors amb...' de Barça TV, que aquesta temporada ha estrenat nou format. El migcampista de Terrassa ens obre les portes de la seva vida quotidiana en aquest especial sobre els cracs del Barça que s'emet cada dijous a les 21'30 hores.

Per la sèrie de programes de 'Jugadors amb..." passaran, durant aquesta temporada, gairebé tots els jugadors del primer equip de futbol i els principals protagonistes de les seccions. De la mà de les nostres estrelles, els espectadors poden compartir la quotidianitat de les seves vides en un dia d’entrenament. A més, el programa permet conèixer la seva rutina, els hàbits, els pensaments, els projectes i com es relacionen amb la gent que els envolta: companys d’equip, familiars, amics...

El programa també inclou una entrevista en profunditat que ens apropa encara més a la personalitat del protagonista i ens perfila els seus reptes. I tot en un to distès, amable i des de Barça TV, la tele de casa.

Els abonats de Barça TV ja han pogut gaudir aquesta temporada de la presència de Víctor Valdés i David Barrufet en aquest nou programa. Per als afeccionats que s'ho hagin perdut, aquests programes seran reemesos el dilluns 1 de novembre, a les 19 hores, en el cas del capità de l'equip d'handbol; i el dimecres, 3 de novembre, a les 23 hores, en el cas del porter de l'equip de futbol. De cara a les pròximes setmanes, Rodrigo de la Fuente i Carles Puyol seran els protagonistes de 'Jugadors amb...'.
[email protected]