ACTUALITZAT: 18 DE NOVEMBRE DEL 2004, 19:41 H

-La campanya "Falta personal" per captar àrbitres de bàsquet continua en marxa
-Els jugadors del Barça lluiran el logo de TV3 a la samarreta
-Activitats paral·leles del Barça - Madrid
-Pel Barça - Madrid, pilota nova

El Noia treu una important victòria davant el Lloret

HOQUEI PATINS (30/10/2004, 22:50) - Els de La Selva li han posat les coses difícils al Noia fins a l'últim segon

Partit dominat pels locals el que s'ha vist avui al pavelló de l'Ateneu de Sant Sadurní.
Els locals han tingut molt més el control i la possessió de la bola en tot el partit, destacant el domini en la primera meitat.
Els homes de Ricard Hernáez tenien més ocasions però no les sabien materialitzar en gol, davant l'eficàcia del porter lloretenc, Jaume Llaverola.
Pere Varias era dels que més ho provava, amb xuts llunyans per intentar obrir la tancada defensa del conjunt lloretenc.
Malgrat tot, el primer gol del matx s'ha fet esperar, i ha sigut al minut 20 per part del conjunt visitant, quan en una ocasió de contraatac iniciada per Adroher, Torra ha introduit la bola dins de la porteria, després de l'aturada anterior del porter De Moya. Anteriorment Xavi Brichs, que havia sigut dubte fins a última hora, havia fallat un penal al minut 15, però en la següent oportunitat de pena màxima que ha disposat, en el minut 21, no ha desaprofitat la ocasió per introduir la bola fins al fons de la xarxa.

A la segona meitat, els sadurninencs han baixat una mica el ritme, potser pensant ja en el partit del proper dilluns, i això es notava amb més arribades per part del Lloret. Els homes de Clua no afuixaven però ha sigut Xavi Brichs, al minut 29, tancava el macador amb un gol a pasada de pere Varias després d'haver tret una falta. Tot i així fins al final del partit, el Noia ha tingut unes quantes ocasions clares. primer Del Amor enviava un xut al pal, i posteriorment era Jordi Esteva qui no ha sabut finalitzar bé una jugada sol davant de Llaverola.

En la jornada d'avui també s'ha jugat altres partits amb els següents resultats: